BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 20 December 2011

sakit bila kau tiada lagi . :'(

hahaha, ayat gepok parook!! takde mende pon sebenarnya. aku saja je gimik lebih.hahah
tapi dalam gimik-gimik pun ada seriusnya , yang serius bila kau cakap "aku sayang kau". aku pasti hmm. sesiapa tolong tikam aku boleh ? sebab aku sebenarnya benar-benar tak tau apa akan jadi bila kau takda.
seriusly , dah bertahun lama aku sakit , tapi aku cuba ubatinya sendiri dengan memberi harapan pada diri bahawa kau pasti akan datang lagi. aku meletakkan harapan terlalu tinggi , :'(
bila kau dah ada aku cuba buat kau senyum , aku tak sanggup nak sekali lagi kau pergi. :'(

Monday, 19 December 2011

tuhan tolong aku. :'(

tuhan lembutkan hati dia ,
bukalah hatinya untuk menerima aku apa adanya. :'(
inilah aku apa adanya. tuhan tolong angin sampaikan berita gembira pada aku.!
tuhan tolonglah buka hatinya , wanita yang aku cintai dari dahulu.
tuhan tolong , katakan yang penantian aku selama ini tidak sia-sia.
namun jika tersurat takdirmu dia bukan untukku , berikan dia kebahagian dari seseorang yang jujur mencintainya,. :'( "tuhan tolong aku"..

Friday, 9 December 2011

aku gembira bila kau ada.




Alhamdulillah.. mungkin dialah yang terbaik. Moga-mogalah sebab aku suka semuanya pasal dia. Walaupun dia bukan megan fox ,tapi dia tetap yang terbaik. namun aku ak sebaik dia..:((
terlalu banyak kekurangan dan keburukkan. :(( but semua tu kita boleh ubahkan.? insyallah. i just want you to know howw much that i loved u.!! huhuuu. u are mu shizukaa! :)
'aku bahagia bila kau ada miss M'

Friday, 2 December 2011

so far away..



Never been for anything
Never chained but never free
I lied to heal the broken love
with all that it could.

live the life so endlessly
saw beyond what others see
i tried to heal your broken heart with all that i could

will you stayed
will you stayed away forever.

how do i live without the ones i loved
times still turn the pages of the book, its burn.
facing times olways on my mind
I have so much to say but you're so far away

means of war a future hold
foolish lies of growing old
its seemwere invicible but truth is so cold.


Thursday, 1 December 2011

my quality time with them..


serius aku rindu masa ni.
masa telah berlalu dengan aku sedari dan tanpa aku relai. cewwwaaahhh hahah.ini lah masa2 yang takkan aku lupa. setiap malam akan sentiasa padat dengan aktiviti.mereka ini adalah yang terbaik mirul c maju panjang najib aiman KaBo along acong syah and semua.masa dan takdir yang menjadikan kita semakin jauh. HAHAHA macam drama kodd.!! but i really2 want your guys to know that this is my gold time with u all.!!sekarang aku perlu study dengan tekun. konon lah HAHA.THIS IS MY QUALITY TIME'S.

Wednesday, 30 November 2011

rindunya kau kau gile!!

haia.. lama gila tak jumpa.Alhamdulillah akhirnya jumpa gak. YAHOO  seronok tak terkata la beb!!
Hampir-hampir tak percaya apabila melihat diri mu
lening comey bohh!setiap satu perkara yang berlalu tentang kau aku tak pernah lupa..opps! tak ingat nama dia Norjanah Hasmira..Sungguh tak sangka study kat Uitm sekarang..tak tau dah nak tulis apa. sebenarnya malas nak fikir. HEHEHEHE..

:: gane-ganepon aku happy tq.

Wednesday, 7 September 2011

Kasih sayang

betapa besarnya kuasa Allah S.W.T.  .
Raja rimba pun turut memiliki sifat kasih sayang. . inikan kita manusia yang dianugerahkan akal fikiran. .
Tiba2 tergerak hati selepas melihat video ini. .fikirkan lah. . =D